Filosofie

Kwaliteit

Van bij het begin stond de kwaliteit van het product centraal. Van de hoog-kwalitatieve grondstoffen tot de samenstelling van het product met klinisch bewezen resultaten. De Zwitserse medische en ISO certificering zijn hier niet enkel een erkenning van, maar ook een motivatie om deze trend verder te zetten.

Verantwoordelijkheid

Mila d’Opiz heeft een verantwoordelijkheid ten opzichte van klanten, personeel en de natuur. Er wordt gestreefd naar optimale tevredenheid met respect voor de natuur. Er worden geen testen op dieren uitgevoerd en steeds milieuvriendelijke verpakkingen gebruikt. Ze volgen de cosmetische wetgeving op de voet en zijn zelfs vaak een stap voor, zo zijn o.a. de producten parabenenvrij.

Innovatie

Innovatie is hét essentiële element in de cosmetica industrie. Dankzij de uitstekende reputatie van het labo is Mila d’Opiz er reeds verschillende keren in geslaagd om als pionier innovaties te ontwikkelen, denk aan de Phyto Deluxe lijn met appelstamcellen. Het bedrijf schuwt het ook niet samen te werken met gerenommeerde bedrijven in de biotechnologie, zoal bv. Mibelle Biochemie, om het beste aan haar klanten aan te bieden.

Partnership

Zonder de juiste partners zou Mila d’Opiz niet staan waar het nu staat. Sinds de oprichting groeiden ze met geselecteerde partners, sommige reeds van in 1950. Zulke lange termijn relaties, gebaseerd op het wederzijds vertrouwen en uitwisseling van ervaring en kennis, zijn moeilijk te vinden en dus zeer waardevol.

© Mila d'Opiz - 2021 | Website by Debugged